Utmanad

Jag har blivit utmanad av Gunilla
Att visa den fjärde bilden i den fjärde mappen i min dator .

Det blir denna:
Gröna pärlor.. jag älskar grönt..

Jag utmanar:
Totta
Lizaloop
Annika

Tillökning?

I helgen har vi en ev. ny familje medlem här på prov. Zico en Golden retriver som är 2år. Gissa vem som är överlycklig...Moa så klart..hundar är ju det bästa hon vet. Hittills har det gått jättebra, han är så snäll, social och lydig.


Melvin 7år


För exakt..

7 år sedan hade jag denna låt på hjärnan..dessutom hade jag väldigt ont!


I min lilla lilla värld av
blommor
Text: Roland Levin och musik: Ernfrid Ahlin

Allt vackert som jag drömt,
jag har i hjärtat gömt.
Där finns en bild av lyckan,
som aldrig jag har glömt.

Refräng:
I min lilla lilla värld av blommor
finns det plats för alla och envar.
Där på gröna ängar barnen leka,
och bland blommor dansar jag.
Och sommarvindar våra kinder smeka,
och solen den skall lysa varje dag.

I min lilla lilla värld av blommor
där skall alltid, alltid lyckan dröja kvar.
Men sörj ej blommor små,
nog kan ni väl förstå,
att ni skall följa med mig
jag vill ej ensam gå.

Refräng:
I min lilla lilla värld av blommor
fi nns det plats för alla och envar.
Ut i träden alla fåglar sjunga,
om det vackra på vår jord.
Och där fi nns inte några sorger tunga
och aldrig får du höra hårda ord.
I min lilla lilla värld av blommor
där skall alltid, alltid lyckan dröja kvar.


Men några timmar senare föddes Melvin :)

Grattis Pontus!


2008...året som gått...

Året började med att vi hade besök av E-son från Göteborg. Himla trevlig, jag tror att det var under de dagarna som jag skrattade som mest under året 2008.

I Januari fyllde Melvin 6år och Pontus 15år.


I slutet av april åkte jag Krister Moa och Melvin till Göteborg och hälsade på släkten på Donsö och Eson i Göteborg. Vi fick en härlig försmak av sommaren, när vi åkte hade vi en halvmeter snö på gräsmattan i Göteborg gick vi kring i sommarkläder och plockade sommarblommor...det var en härlig kontrast.


Sommaren tillbringade vi i stugan i Storsandsjön. Vi hade väll tänkt oss iväg med husvagnen men eftersom jag inte var riktig pigg så blev det inte av..Men det blev i alla fall en härlig sommar på sitt vis..även om jag ibland tänker på att det var den värsta sommaren jag upplevt på länge efter som jag inte kände mig frisk.


Jag längtade som vanligt hela sommaren till höstens svampplockning och det blev lite i alla fall, inte som jag tänkt mig men jag tar igen det nästa höst. Hösten brukar ju vara för mig en häktisk period av svampplockning och bärplockning men det blev inte så mycket av det i år..men det tar jag igen nästa höst :) Hoppas då bara att mamma håller sig på benen och inte stukar foten lagom till svampsäsongen för då blir det nog att fara upp till fjälls en sväng och leta kantareller hoppas jag.Under hösten fick jag äntligen bukt på mitt mående och jag kunde äntligen börja jobba och känna mig som en människa igen. Det var som att vakna upp efter har gått om kring i ett töcken i ett års tid. Så härligt men synd att det skulle ta sån tid innan läkarna kom på felet.


Moa fyllde i oktober 10år och hade enligt mig det roligaste kalaset under hennes livstid. Allt var så roligt och alla var så glada och positiva.


I september förlovade Patrik och Erika sig. Dom är så söta ihop. I November fyllde Patrik 20år..tänk vad åren går..tyckte han var 8 nyss :)


Under hösten fick vi även veta att en ny lite skott kommer att födas under början av 2009. Det är Linda som har en liten Skott i magen. Å jag ska bli plast mormor...så roligt.

Jag längtar!


Jag avslutar året med den goda nyheten ..för resten har jag ju nyligen skrivit om här på bloggen. En god fortsättning på det nya året önskar jag er alla!RSS 2.0