Ug i Hällnäs läggs ner...

Vi hade möte i går med föräldrarna till barn och ungdomarna i byn, inbjudan hade gått ut med ungdomarna själva och via sms till ungdomar och föräldrar...Det kom EN förälder. Eftersom det krävs att en vuxen är närvarande hela tiden då det är öppet på ug krävs det att föräldrarna ställer upp. Med den klena uppslutningen av föräldrar kom vi fram till det dystra beslutet att vi är tvungen att lägga ner efter nyår. De ungdomar som kämpat mest för vårt UG var väldigt besviken! och jag med för den delen!

Kommentarer
Postat av: Ice Lady

Men så tråkigt... :-(Det är väldigt konstigt det där med det bristande engagemang... Jag var ju med och startade upp och drev IT-Centrum och det var samma sak där. Att få folk att ställa upp för ungdomsdatasalen var skitsvårt. Eller att få folk att engagera sig och hitta på aktiviteter tillsammans med ungdomarna... (Men önskemål och krav fanns det minsann gott om!)Det ännu konstigare var att de som engagerade sig mest var de som inte hade barn själva! Jag förstår såklart att barnfamiljer har MINDRE tid, men å andra sidan spenderar man ju den tiden MED barnen och FÖR dem.Hoppas att nedläggningen väcker upprörda känslor (och kanske dåligt samvete) hos folk så de engagerar sig och vill visa att de vill ha det kvar!Du har i alla fall gjort ett bra jobb (och ungdomarna) som du/ni ska ha "credit" för! :-)

2008-12-09 @ 16:21:58
URL: http://icelady.blogg.se/
Postat av: Lizaloop

Håller med Ice, verkligen synd. Mitt intresse försvann pga ev en "gök"..men men

Inte heller lätt när man bara jobbar kvällar, nog för att ja hade kunnat någongång.

Synd för ungdomarna!

2008-12-10 @ 18:24:51
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: L-ann

Ice Lady & Lizaloop: Ja visst är det synd..Hoppas oxå att nedläggningen ska väcka föräldrarna till liv..men mitt hopp är inte så stort. Tycker så synd om Ungdomarna som verligen kämpat och trott på idén om att kunna ha en aktiv ungdomsverksamhet i Hällnäs.Tack för berömmet det känns fint! :)

2008-12-11 @ 08:27:49
Postat av: Sametjej

Det är synd när det blir så Tänker på alla barn och ungdomar Vad ska dom hitta på nu då Men man får hoppas föräldraran tar sitt förnuft till fånga Kram till er alla från mej uppe i norr

2008-12-12 @ 11:28:31
URL: http://tufftjejluktardiesel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0