Jultider..

Nu känns det att det börjar bli jul..snön ligger på backen och det är rätt så kallt ute..idag är det -17 grader..huuu!
I går var vi in till Umeå och shoppade lite..Moa skulle på skoldans och en ny klänning inhandlades. På morgonen innan jag for frösökte jag luska ut vad Moa och Melvin önskade sig mest av allt i julklapp. Det var en svår fråga men efter Melvin funderar på frågan ett tag kom han fram till att det var ett par tofflor. Vilka otroliga barn jag har :) Hade nog väntat mig ett annat svar!
Melvin fick sina tofflor igår och blev jätte glad. Moa fick ju en klänning, det ska ju vara rättvist.

I dag har vi julpyntat här hemma och förberätt lite inför smyckes försäljningen jag ska ha i morgon på skyltsöndagen här i Hällnäs mellan kl. 13.00 - 16:00 på it-centrum. Ungdomarna ska sälja grillade hamburgare och kaffe och bulle så vi hoppas på mycket folk.


Dyrt..

blev det igår. Jag, Moa och Melvin var till Vindeln för att handla och blev stoppad av polisen. Jag trodde givetvis att allt skulle gå bara bra eftersom jag visste att alla i bilen hade bälte på sig och att det var flera veckor sedan jag drack alkohol så det skulle nog inte vara någon fara...men ack vad jag bedrog mig.

Jag fick böter för att Moa hade ena bältesrämmen bakom ryggen och Melvin hade den under armen. Jag vet vilka som lärt den att göra så och jag kommer att skicka räkning;). Vi har haft många diskutioner om det men vissa påstår att dom kan skära av sig halsen vid krock om dom har bältet över axeln..men jag fick i alla fall rätt till slut och en böteslapp på 2500 spänn..ändå var dom snäll och bara gav mig böter för ett barn..kunde varit 5000...

Inte så välkomen utgift så här till jul :(


Dags att byta karriär?

Gjorde ett personlihetstest som jag fick nys av från andra Hällnäsbloggare, Annika bland annat. Det var väll inte så väldigt överaskande förutom karriär valen jag borde gjort..kanske dags för omskolning..detektiv kanske? :)


Testa du med!

Stjärnor på is?

I söndags var vi till Lillsandsjön och åkte skridskor..


Höstlov..

Under barnens höstlov var Jag Moa och Melle  tre dagar i Nordmaling hos farmor. Vi passade oxå på att hälsapå vännär och bekanta i Nordmaling och Rundvik. Jättetrevlig!! Fick även tillfälle att klippa mig vilket var väldigt behövligt!! Farmor fixade slingor på mig och jag känner mig som ny:) även hon fick ett par:)

Det var fullbokade dagar med besök åt olika håll, vi har nog inte varit på någon hälsapå runda sen vi flyttade därifrån för ett och ett halft år sedan...Mycket roligt att träffa alla...skulle gärna stannat längre men det hade vi inte tid med.
Jag han då fara och kolla mitt svampställe och vi fick oss en härlig sås till middagen med trattkantareller...inte dumt!
Farmor hade riktig julstämning hemma, julgardiner, tomtar och hela kittet. Hon ska bort i flera veckor och ville ha det avklarat, vi hade riktig julstämning när vi for hem.
I helgen var vi till stugan och bastade, grillade korv och myste i det vackra vädret.


RSS 2.0